Planteavlsrådgivningens politik vedr. personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du handler med Planteavlsrådgivningen ApS, eller beder os om informationer om vores produkter
indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når vi registrerer dig som bruger, ved øvrig brug af vores services eller foretager køb. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster/sender informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og CVR-nummer. Det vil typisk være i forbindelse med køb af rådgivningen eller relaterede ydelser.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. udarbejdelse af papirarbejde i forbindelse med landbrugsdrift, at fremsende produkter, materialer eller et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvor-når informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data (Markonline og eller Næsgård Mark, Landbrugsstyrelsen og regnskabsprogram). Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i Danmark og sikrer os via databehandleraftaler, at de kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

Planteavlsrådgivningen ApS
Klausholmvej 56
9460 Brovst
Tel.: 20238737
e-mail: info@planteavlsrådgivningen.dk